مشخصات کامل ماهی گلس فیش شرایط نگهداری ، تولید مثل و خصوصیات رفتاری
نام عمومی : شیشه ماهی
نام علمی : Glass fish Parambassis wolffii Chanda lala , Ambassis robustus
گونه های مشابه نامهای دیگر : ندارد
اندازه : ۲ اینچ (۵ سانتی متر)
بومی : جنوب و جنوب شرق آسیا ، پاکستان ، هندوستان ، بنگلادش ، مالزی، اندونزی ، تایلند و کامبوج در مصب رودخانه هایی که به دریا می ریزد و در محلی که آب شیرین و آب شور با هم مخلوط می شوند .
شرایط مخزن : ماهی گلس فیش در مخزنی که گیاه کاری شده و فضای باز کافی برای شنا کردن دارد به خوبی رشد میکند.
خصوصیات رفتاری : شناگران فعال و زیبا و صلحجو که باید در دسته های حداقل ۱۰ تایی نگهداری شوند .
دما : ۲۷ – ۲۳ درجه سانتی گراد ( ۸۰ – ۷۴ درجه فارنهایت )
شرایط شیمیایی : در حدود خنثی و نسبتا سبک . مقداری نمک در آب ضروریست ، حداقل یک قاشق چای خوری برای یک گالن (۴ لیتر) آب .
رژیم غذایی : غذای پولکی ، گرانول ، کرم خونی منجمد را می پذیرند ولی اگر فقط با غذاهای خشک تغذیه شوند عمر کوتاهی خواهند داشت و بر اثر ورم روده و ناراحتی های دیگر گوارشی بزودی می میرند ، پس حتما از غذاهای زنده ای چون کرم خونی ، کرم خاکی ، دل گوساله ی چرخ شده و اسفناج و کاهو در رژیم غذایی شان استفاده کنید .
جنسیت : گلس فیش نر دارای باله های بلند تر و بدنی روشن ترند .
تولید مثل : تخم های خود را در سحرگاهان بر روی گیاهان می ریزند . والدین را پس از تخم ریزی از مخزن به جای دیگری منتقل کنید . تخم ها بعد از ۲۴ ساعت باز می شوند و لارو ها بعد از ۲ روز کیسه ی جنینی را جذب و شروع به شنا کردن میکنند که در این زمان بایستی با نوزاد میگوی آب شور (آرتمیا) تغذیه شوند.
به یاد داشته باشید که تخم های این ماهی بسیار حساس و مستعد عفونت و آلودگی به قارچ هستند ، پس حتما از داروی ضد قارچ استفاده کنید .
توضیح : این ماهی در بازار در رنگهای متنوعی چون آبی ، قرمز ، نارنجی، زرد، سبز و بنفش عرضه میشوند که این رنگها حاصل هنر پرورش دهندگان است و بعد از حداکثر ۶ ماه از بین رفته و بدن کاملا شفاف این ماهی زیبا به شکل طبیعی بدون رنگ می شود و شما می توانید به وضوح استخوان های او را بشمارید .
امیدوارم اطلاعات کافی در رابطه با ماهی گلس فیش به دست آورده باشید.
میتوانید سوالات خودرا در بخش نظرات از ما بپرسید.