دسته‌بندی نشده

مشخصات کامل ماهی کت فیش زبرا شرایط نگهداری ، تولید مثل و خصوصیات رفتاری

مشخصات کامل ماهی کت فیش زبرا
  • مشخصات کامل ماهی کت فیش زبرا شرایط نگهداری ، تولید مثل و خصوصیات رفتاری

    نام عمومی : پلکو گوره خری

    نام علمی : Zebra Pleco , L046 L098 , L173 Imperial Pleco Hypancistrus zebra

    گونه های مشابه نامهای دیگر: ندارد

    اندازه : ۳/۵ اینچ (۸/۵ سانتی متر)

    بومی: برزیل ، منطقه ریو شینگو

    شرایط مخزن : مخزن گیاه کاری شده با صخره تیره رنگ و یا چوب مردابی برای پناه گرفتن و کف پوشیده از ماسه نرم با فیلتراسیون قوی و جریان متوسط مجل مناسبی برای زندگی کت فیش زبرا است .

    خصوصيات رفتاری : آرام و صلحجو . از رفتار قلمرو گرایانه و درگیری بیش از حد بر سر غذا و محل خودداری می کند .

    دما : ۳۰- ۲۵ درجه سانتی گراد ( ۸۶ – ۷۷ فارنهایت )

    شرایط شیمیایی : آب نسبتا سبک تا کمی سخت . 7.4 – 6.5 PH

    رژیم غذایی : ماهی کت فیش زبرا همه چیز خوار ، هر نوع غذایی را می پذیرد اما به غذاهای گوشتی بیشتر رقبت نشان می دهد و بر خلاف ظاهرش جلبک خوار خوبی نیست .

    جنسیت : شعاع اول باله ی سینه ای نرها كلفت تر ، با خارهای ریز قابل دیدن بر روی باله و نزدیک آبشش است .

    تولید مثل : برای تولید مثل باید دمای آب را به بالاترین حد دامنه تحمل یعنی در حدود ۳۰ درجه سانتی گراد رسانید . نر یک غار کوچک را برای تخم ریزی انتخاب می کند و پس از تخم ریزی و بارور کردن تخم ها در اطراف غار نگهبانی می دهد . بنظر می رسد گاهی بطور مصنوعی تخم ها را برای بیرون آمدن لاروها باز می کند ، معمولا اولین لاروها توسط والدین خورده می شوند . در زمان تولید مثل تا وقتی که بچه ها کمی بزرگتر شوند و اندازه ی آنها به ۱۰ – ۷ میلیمتر برسد بایستی آب کیفیت بسیار بالایی داشته باشد ، سیفون کردن آب ، اکسیژن دهی زیاد ، فیلتراسیون خوب و تغذیه با بچه میگوی آب شور کاملا ضروریست .

    توضیح : این ماهی در اسارت تولید مثل می کند ولی این امر در دوره های کاملا نا منظم و به تعداد کم است.

    امیدوارم اطلاعات کافی در رابطه با ماهی کت فیش زبرا به دست آورده باشید.

    میتوانید سوالات خودرا در بخش نظرات از ما بپرسید.

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۵ رای
    بازگشت به لیست

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *