دسته‌بندی نشده

اسپرولینا چیست ؟

اسپرولینا چیست ؟
  • اسپرولینا چیست و برای ماهی ها چه فوایدی دارد ؟

    توضیح مختصر

    یکی از مشتاقانه ترین غذاهایی که به ماهی های گیاهخوار و جلبک خوار داده می شود ، غذای ماهی اسپیرولینا است .

    ماهی های سیکلید مالاوی ، پلکو ها ، حلزون ها به محض انداختن آن در مخزن روی این غذا هجوم می آورند .

    اسپرولینا به صورت پولکی ، گرانولی یا ویفر موجود است و برای هر اندازه ی ماهی انتخاب خوبی به شمار می رود .

    بیشتر پولکی ها یا گرانول های آماده شده دارای آثاری از اسپیرولینا در غذا هستند .

    این ماده یک افزودنی عالی برای غذا ماهی ها است زیرا به عنوان یک تقویت کننده سلامت و همچنین سرشار از پروتئین شناخته می شود .

    حتی در حال حاضر به عنوان یک افزودنی خوب برای گنجاندن در رژیم غذایی انسان نیز شناخته شده است ،

    اما چیزی که اسپیرولینا را بسیار خاص می کند ؟

     

    اسپرولینا چیست ؟

    اسپیرولینا در واقع سیانو باکتری است که بیشتر به عنوان جلبک سبز آبی شناخته می شود و یک جلبک گیاهی بسیار کوچک است .
    فقط تا نیم میلی متر طول دارد . این سیانو باکتر شناور آزاد است که در دریاچه هایی با pH بسیار بالا و آب بسیار سخت یافت می شود .
    دریاچه های در آفریقا ، آسیا و آمریکای جنوبی معمولا محل یافت شدن این نوع جلبک می باشند .
    نام اسپیرولینا از ساختار مارپیچی جلبک گرفته شده است که مانند یک پلکان مارپیچ به دور خود می پیچد .
    استفاده از اسپیرولینا به عنوان ماده غذایی درست به آزتک ها برمی گردد که آن را به نام Teocuitlatl می نامیدند که در ترجمه به معنای مدفوع سنگ است .
     به طور وحشی در دریاچه چاد رشد می کند ، جایی که مردم محلی هنوز آن را به شکل کیک درست می کنند و از آن به عنوان افزودنی برای سوپ های خود استفاده می کنند .
    فلامینگوها در دریاچه های دره ریفت آفریقا ، اسپیرولینا را به عنوان رژیم غذایی اصلی خود از آب جدا کرده و می خورند .
    گله های این پرندگان به زندگی خود ادامه می دهند زیرا اسپیرولینا به راحتی در این آب ها در دسترس است .
    ذخایر اسپیرولینا هرگز تمام نمی شود .
    این ماده به عنوان یک رژیم غذایی با پروتئین بالا طبقه بندی می شود زیرا از 60٪ پروتئین گیاهی تشکیل شده
    که هضم آن بسیار آسان است و بدیهی است که فاقد چربی یا کلسترول موجود در گوشت است .
    اما حاوی مواد معدنی ضروری و اسیدهای چرب است که سیستم ایمنی ماهی را تقویت می کند .
    برخلاف سایر جلبک‌ ها ، هضم آن بسیار آسان است زیرا از دیواره‌های سلولی نرم تشکیل شده است که از قند ها و پروتئین‌ های پیچیده ساخته شده‌اند ،
    استفاده از این جلبک‌ها بسیاری از مشکلات گوارشی که برخی از ماهی‌ها با تغذیه سبزی‌ ها یا جلبک‌های دیگر از آن رنج می‌برند ، را جلوگیری کند .

    مهم ترین نتایج مثبت تغذیه ماهی شما با اسپرولینا

    – تغذیه بااسپیرولینا سرعت رشد یکنواخت تری را برای ماهی شما به ارمغان می آورد .
    – اسپیرولینا هضم غذا در بدن ماهی شما را بهبود می بخشد .
    مواد مغذی بیشتری نیز از غذا استخراج می شود ، زیرا هیچ جزء غیرقابل هضم وجود ندارد .
    – اسپیرولینا سیستم ایمنی ماهی را تقویت می کند و همچنین به جلوگیری از تورم شکم به دلیل مسدود شدن مجاری روده کمک می نماید .
    – این ماده تولید آنزیم‌های خاصی را افزایش می‌دهد که چربی‌های هضم شده را به انرژی تجزیه می‌کنند تا اینکه اجازه دهند در بدن ماهی تجمع پیدا کنند .
    – ثابت شده است که اسپیرولینا رنگ ماهی شما را بهتر نشان می دهد . این مورد به علت رنگدانه های کاروتن است که در جلبک ها یافت می شود .

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۵ رای
    بازگشت به لیست

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *