دسته‌بندی نشده

مشخصات کامل ماهی لوچ کوتوله زنجیری شرایط نگهداری ، تولید مثل و خصوصیات رفتاری

ماهی لوچ کوتوله زنجیری
  • مشخصات کامل ماهی لوچ کوتوله زنجیری شرایط نگهداری ، تولید مثل و خصوصیات رفتاری

    عمومی : لوچ کوتوله زنجیری ، بوتیا سنجابی

    نام علمی : Dwarf Chain Loach , Chipmunk Botia Yasuhikotakia sidthimunki (Kottelat, 2004)

    گونه های مشابه / نامهای دیگر : ماهی لوچ کوتوله زنجیری در ایران گاهی به نام لوچ کماندو معرفی می شود Botia sidthimunki

    اندازه : تا ۲/۵اینچ (۶ سانتی متر )

    بومی : حوزه رودهای چاو قرایا و مکونگ ، کامبوج ، لائوس و تایلند .

    شرایط مخزن : مخزن گیاهکاری شده و دارای تعداد زیادی پناهگاه از چوب مردابی و صخره با سیستم فیلتراسیون قوی

    خصوصیات رفتاری : آرام ، صلحجو و اجتماعی . باید در گروه های حداقل ۶ تایی و در کنار ماهی های آرام و اجتماعی نگهداری گردد . دما : ۲۸ – ۲۴ درجه سانتی گراد ( ۸۲ – ۷۵ فارنهایت )

    شرایط شیمیایی : آب سبک و کمی اسیدی تا حدود خنثی . 7.5 – 6.0 Max. dH 12 , PH

    رژیم غذایی : می توان گفت تمام انواع غذاهای آکواریومی را می پذیرد ولی باید توجه داشت که برنامه غذاییشان کامل و متنوع باشد تا سلامتشان حفظ گردد.

    جنسیت : ماده های بالغ شکم برجسته ای دارند .

    تولید مثل : ماهی لوچ کوتوله زنجیری در صورتی که شرایط شیمیایی و فیزیکی آب برایشان فراهم باشد از میان گروه جفت خود را انتخاب می کنند.

    معمولا گروهی در میان گیاهان پربرگ تعداد زیادی تخم گذاری می کنند.

    پس از تخم گذلری باید والدین را از مخزن تولید خارج کرد تا از خورده شدن تخم ها جلوگیری گردد.

    توضیح : این ماهی زیبا و پر جنب و جوش را باید در گروه های پرتعداد نگهداری کرد تا در سلامت و شادابی کامل بسر برند.

    لوچهای زنجیری ای که تعدادشان کم است و یا تنها هستند عمر بسیار کوتاهی دارند .

    چون این ماهی با مزه علاقه زیادی به جستجو در کف را دارد ، باید کف آکواریوم از ماسه نرم ساحلی پوشیده باشد تا دهانشان زخم نشود .

    امیدوارم اطلاعات کافی در رابطه با ماهی کالوس گلدهد به دست آورده باشید.

    میتوانید سوالات خود را در بخش نظرات از ما بپرسید.

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۲ رای
    بازگشت به لیست

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *