مشخصات کامل ماهی پافر گرین اسپات شرایط نگهداری ، تولید مثل و خصوصیات رفتاری
نام عمومی : بادکنکی خالدار سبز
نام علمی : Green spotted puffer , Tetraodon nigroviridis , Green Puffer , Spotted Pulser
گونه های مشابه / نامهای دیگر : ندارد
اندازه : تا ۶ اینچ ( ۱۵ سانتی متر ) معمولا در آکواریوم کوچکتر است .
بومی : ماهی پافر گرین اسپات در آسيا. هندوستان ، اندونزی ، سریلانکا و تایلند میتوان یافت.
شرایط مخزن : مخزن آب شور با صخره ، چوب مردابی ، گیاهان طبیعی و یا مصنوعی قوی بنیه و تنومند .
خصوصیات رفتاری : بیش از حد مهاجم و خشن نیست ولی هنوز گاهی نسبت به همنوعان و یا دیگر ماهی ها رفتار تهاجمی دارد. در مخزن اختصاصی و یا مخزن عمومی با ماهیهای آب شور بزرگتر مانند اسکات و مونو یا آرچر ( کماندار ) نگهداری شود .
دما : ۲۸ – ۲۴ درجه سانتی گراد ( ۷۸ – ۷۵ فارنهایت )
شرایط شیمیایی : آب شور . سخت و قلیایی . 20 – 10 PH 7.5 – 8.5 , dH
رژیم غذایی : پافر گرین اسپات غذاهای زنده و منجمد گوشتی . کرم خونی ، لارو حشرات ، پشه ، گوشت مرغ ، ماهیچه و حلزون میخورد.
جنسیت : جنسیت ماهی پافر گرین اسپات غیر قابل تشخیص است.
تولید مثل : در آب شور و کف مخزن تخم گذاری کرده و نر از تخم ها مراقبت می کند .
توضیح : یکی از متداولترین پافر های آب شور است و اغلب با پافر سبز Tetraodon fluviatilis و یا حتی با پافر خالدار کنگویی Tetraodon schoutedeni که یک پافر آب شیرین است ، به اشتباه گرفته می شود . این ماهی را زمانی که جوان است می توان در آب شیرین نگهداری کرد ولی برای حفظ سلامت و عمر بیشتر هم زمان با رشد بایستی به تدریج به آب شور انتقال داد.
امیدوارم اطلاعات کافی در رابطه با ماهی پافر گرین اسپات به دست آورده باشید.
میتوانید سوالات خود را در بخش نظرات از ما بپرسید.
سلام ممنون بابت اطلاعاتتون من احساس میکنم پافرم خیلی بی حاله مدام میاد روی آب و دست هم بزنی بهش فرار نمیکنه مشکلش از چیه؟
سلام . خواهش میکنم . آیا غذا میخوره؟
نه ماهی من هم این مشکل را داشتم ولی چیزیش نمیشه
سلام ممنون از اطلاعاتتون پافر من باد نمیکنه هتل دست بهش میزنی هم باد نمیکنه میشه راهنماییم کنید
سلام ممنون از اطلاعاتتون پافر من باد نمیکنه هتل دست بهش میزنی هم باد نمیکنه میشه راهنماییم کنید
Bfjchvc
سلام ماهی پافر رو تا وقتی که یک یا دو بند هستش میشه توی آب شیرین نگهداری کرد؟
و یا برای اندازی گیری نمک آب باید از چی استفاده کنم و درصد نمک باید چقدر باشه ممنون